Sign Up
FelonSpace.com helps you connect and share with the people in your life.

Nye adidas sko fabrikanter ny information Jiangsu 2017 nye adidas sko

I første halvdel af sidste år åbnede Adidas en pressekonference for at introducere sin egen 3D-printteknologi Futurecraft 4D, som adidas superstar slip on tilbud bestod det løbende produktprodukts produktprodukt (eller produktkoncept) i løbet af det kommende år. Alle former for Nyheder mobiliserer alles nerver - men i hvert fald har ikke set et stort antal mennesker på fødderne - i nytår kom nye nyheder igen, brød de nyheder om, at det store team Yeezy Mafia skrev på Instagram pink version, og før lyset grøn version kan lave et par elskede sko.

adidas yeezy danmark Skolegemet er stadig sort Primeknit materiale, mellemsålen fra teknologiselskabet Carbon's patenterede Digital Light Synthesis (digital optisk synteseteknologi), i virkeligheden, og er tidligere blevet annonceret ren hvid skolegeme og hvid skokrop grøn udsmykning. Udgaven er teknisk set den samme. Og før disse modeller er dybest set specielle - også til den interne VIP, forberedte mærket "familie og venner" og derefter planlagt og Taiwan Invincible skoforretninger og andre partnere sammen for at lancere markedet, den reelle masseproduktion og store Der er ingen specifik rutetabellen til offentligt udbud.

yeezy boost 350 danmark Men ifølge adidas, der blev givet sidste års plan, er de klar til at producere 100.000 par sådanne sko inden udgangen af ​​2018, set ud fra et fælles synspunkt i branchen, for 3D-tryksko, høj pris, lav produktivitet vil være stor Problemet, adidas planer for dette år er faktisk klar til at gå direkte til loftet af 3D trykte sko.

yeezy boost 350 v2 danmark Før der er nyheder, der er omkring $ 400 se sammen omkring 2600 yuan RMB, for at være ærlig at købe sko til denne pris for at se mere af den mindesmæssige betydning bag og stuntens smag, men da adidas er klar i år som en Det første år af 3D-printsko, vi kan vente og se, om denne industri virkelig vil indvarsle en ændring for den traditionelle fremstillingsindustri som f.eks. Sko, har de rigtige allroundændringer tendens til at gå igennem en ganske lang cyklus.
Last update on January 6, 12:07 am by Rumbaugh.
All times are GMT -4. The time now is 7:00 pm.