Sign Up
FelonSpace.com helps you connect and share with the people in your life.

Adidas kondigt de releasedatum van Futurecraft 4D Sneakers aan

Adidas kondigt de officiële release aan van zijn nieuwste innovatieve silhouet,stan smith sale zwar de Futurecraft 4D. Gemaakt met licht en zuurstof met Digital Light Synthesis, dit markeert de nieuwe generatie Three Stripe sneakers.

De FUTURECRAFT 4D werd voor het eerst onthuld in april 2017, in beperkte aantallen voor vrienden en familie, en zal officieel in de stad New York op 18 januari worden gelanceerd. Hulde brengen aan New York City, waar de samenwerking met CARBON vooradidas stan smith wit dames het eerst werd aangekondigd, zal de FUTURECRAFT 4D-middenzool voorzien gebruikers van demping, stabiliteit en comfort. De tussenzool bevat ook meer dan 20.000 stutten die helpen controle te geven over de energieretour.

Bovendien biedt de unieke open structuur van de tussenzool de hardloper betere ademende eigenschappen. Adidas 'Primeknit-bovenwerk voegt naadloos comfort toe door een sokachtige pasvorm en kunstmatige ventilatiezones, terwijl Continental buitenzolen voor optimale grip zorgen.

adidas voetbalschoenen sale De adidas Futurecraft 4D sneakers worden uitsluitend in New York City geïntroduceerd bij bepaalde adidas Originals-winkels zoals Kith, Packer Shoes en SNS voor een adviesprijs van $ 300.
Last update on January 29, 3:56 am by Alejandro.
Attachments
All times are GMT -4. The time now is 7:04 am.